Monday, January 18, 2021
рекламно место 1
дома ГОВОРНИЦА Интервјуа (политички и струкови професионални)

Интервјуа (политички и струкови професионални)

Каракамишева – Изборите во 2020 година ќе останат запаметени како историски во негативна смисла

Во однос на рекордната злоупотреба на системот од страна на власта проф. д-р Тања Каракамишева-Јовановска посебно би ги издвоила злоупотребите направени за време на...
- Advertisment -

денешни вести