Средношколците го прославија 1 септември во скопско кафуле (ВИДЕО)

Почетокот на учебната година е одложен за први октомври поради пандемијата на корона вирусот во Македонија, а во меѓувреме првиот школски ден 1 септември не остана не одбележан за младите ученици.

На социјалните мрежи кружи видео од забава во кафулиња од Трговскиот центар Бисер во Скопје, а присутни се млади луѓе, без никакво почитување на мерките и со ладна глава се журкаат, однесувајќи се како вирусот да испарил.

Нешто слична беше ситуацијата на почетокот на пандемијата, кога Владата ја прекина учебната година, па најмладите се префрлија по кафулињата и дискотеките, искористувајќи го тој момент на слобода.

blob:https://www.facebook.com/bf81f32f-82bd-445e-9883-394357c35a43
Постави одговор

Your email address will not be published.