Запалени четири камиони во Бутел

Скопските пожарникари доцна синоќа интервенирале во Бутел каде на паркинг за камиони биле опожарени четири товарни возила.

На Фејсбук, пожарникарите напишаа и дека со брзата реакција е спремено палење и на други камиони и приколки.

-Интервенција на паркинг за камиони во н.Бутел. Запалени 4 товарни возила марка Волво. Брза и навремена интервенција спречи палење на повеќе паркирани Камиони и Приколки. Пожарот е под контрола се работи на негово догасување, стои во објавата на Фејсбук напишана по полноќ

https://www.facebook.com/bppzgradskopje/posts/3177766062344552