Проф. Д-р Иванка Василевска – Воените профитери ќе добијат животна лекција оти времето и вистината се на наша страна

Во Обновата се заложи за преиспитување на имотот на функционерите во изминативе триесетина години. Се заложи и за ослободување и реформа на правосудниот систем. И многу други работи во интерес на Македонија. Затоа не чиниш, затоа ти ги тепаат луѓето и затоа сме на ова дереџе, но, ти си мудар човек и нема да отстапиш, оти силата на четирите свети букви ВМРО е штитот кој го носиш и знам дека на крајот се ќе биде добро. Воените профитери ќе добијат животна лекција оти времето и вистината се на наша страна. Поддршка Претседателе Мицкоски! – напиша Василевска на својот фејсбук профил.

https://www.facebook.com/ina.dodovska/posts/10157629651027992