Иванка Василевска – Македонските граѓани не се должни да живеат несигурен живот

Со кое исполнето ветување и со кој образ Заев ќе ја води Република Македонија? Кога Заев зборува за образ, сите слушаат ѓон, без интегритет не може да се гради држава.

Уривањето на правниот систем и спремноста да се продадат националните интереси се одликувања на оваа коалиција кои ќе ги следат за навек.

Македонските граѓани не се должни да живеат несигурен живот, а никој не го избегнал судот на минливоста, па кога тогаш и Заев ќе се соочи со одговорноста од своите постапки.

https://www.facebook.com/Vasilevska.Ivanka/posts/805387783540894
Постави одговор

Your email address will not be published.