(ВИДЕО) Дами и господа го имаме новото обиџуко Спасовски пак зборуваше на ромски јазик

Техничкиот премиер Оливер Спасовски, за време на посетата на Шуто Оризари, им се обрати на присутните на ромски јазик.

https://twitter.com/shekerbejbi/status/1281311029289529345