ВИДЕО: Навредите на Заев кон народот кои пред извесно време имаше можност јавноста да ги слушне од објавените аудио бомби

-На таков народ да му е..ам мајката! Е..ем ти народ таков! Море ма..то мамино ќе му го е..ам! Се ќе соберам на купче и шуто и рогато се! Мамето ќе им го еам после на сите што ќе ми влезат во коалиција! Е..аму името е..аму!, ова се само дел од навредиде на лидерот на СДСМ Зоран Заев кои пред извесно време имаше можност јавноста да ги слушне од објавените аудио бомби.

Лицата над 18 години на 15-ти јули можат да одговорат на прашањето:

Дали овој човек заслужува доверба од народот на Република Македонија? Излези и гласај! Македонија е во твоите раце!, стои во објавеното видео на каналот на ЈуТјуб на ВМРО-ДПМНЕ.

Постави одговор

Your email address will not be published.