Колев: Сивиот дом добива нов современ парк и детско игралиште

Сивиот дом добива нов современ парк и детско игралиште!

Започнаа градежните активности за изградба на уште едно ново детско катче во Сивиот дом. Новото омилено место за најмалите ќе биде оплеменето со современа урбана опрема и зелени оази за одмор и релаксација.

Ветувањата кон вас се мојот мотив! Продолжуваме посветено, за поубав Велес!