Дел од подготовките за протестот – Осветлено Кале, Скопје пулсира, протест за промени

Дел од подготовките за големиот масовен собир.

Осветлено Скопското Кале. Скопје пулсира.

Протест за промени!

Затоа што навистина премногу е.

Се гледаме Македонијо…

Пред Влада, 20 часот!

https://www.facebook.com/watch/?v=439544664291991