Пешевска со честитка по повод 8ми март: БИДИ ГОРДА ШТО СИ ЖЕНА!

БИДИ ГОРДА ШТО СИ ЖЕНА!

Мудра, достоинствена, храбра и силна, а истовремено и нежна и внимателна.

Биди таква уште долги години!

СРЕЌЕН 8-МИ МАРТ!

https://www.facebook.com/zaklina.pesevska.9