Фотографија која го обиколи светот

Фотографијата на наставничката Биби Глез од Најрит го обиколи светот откако на својот ученик му подари роденденска торта, не знаејќи дека младиот човек ја добил за прв пат во животот.

Неговата насмевка кажува се!