Николовски призна дека СДСМ не исплаќале субвенции, во програмата за 2022 година предвидени 16 милиони за исплата за претходните години

„Баклавата е изедена, ама тепсиата стоо!

Признанието на Николовски и сдсм дека субвенциите не се исплаќаат навреме!

Во програмата за 2022 г. предвидуваат 16 мил.€ за заостанати обврски од предходни години“, се вели во статус на Цветан Трипуновски.

Линк до статусот:

https://www.facebook.com/tripunovskicvetan/posts/486087553085013