Ќе има ли крај на гафовите???

Ако ФАП-от носи 8.000 тони вода, колку ли носи еден танкер?????

За потсетување:

  • Се осеќаме ФРИГИДНО…
  • Менаџментот на фирмите кои ги создале моите ТАТКОВЦИ и чичковци…
  • Романот „Село ПОД седум јасени“…
  • Ние ќе користиме видео СТРМИНЗИ….
  • На клиниката за ГАСТРО.. ДЕРМАТО.. ГАСТРО… ЕН-ТЕ-РО….ХЕ-ПА-ТО-ЛО-ГИ-ЈА
  • Тешка геостратешка грешка…
  • По една единица ДИЈАПАЗАМЧЕ…..
  • Сидро кое што ќе вчече напред
  • Јуроп нид ту римејн мор сексипил лејди
  • Холокаустот не е само европска традиција
Постави одговор

Your email address will not be published.