Песните на Бијонсе се дефинитивно хит за сите жени во светот – Погледнете ги 5-те “химни” посветени на понежниот пол

Кога станува збор за светската Бијонсе , со сигурност може да кажеме дека се работи за ѕвезда, жена која претставува модел на однесување за многу жени ширум светот. Име кое е познато и популарно низ сите места во светот.

Нејзината музика , песни и текстови со себе носат големи поуки и начин на функционирање и размислување посебно на женскиот пол.Низа од нејзините песни се едноставно химни . Уживајте во изборот на само 5 од многуте песни , кои со сигурност се омилените музички дела на Бијонсе, на многумина од вас.

1.”Mine”

2. “Freakum dress”

3. “Why don’t you love me”

4. “Run the world”

5. “Naughty girl”