ВМРО-ДПМНЕ – Заштитен знак на Зоран Заев му е криминалот, аболициран политичар без кредибилитет и легитимитет кој ја донесе Македонија на дното со криминогени кадри не може да спроведе реформски процеси

Факти на денот:

1. Новата влада на СДСМ-ДУИ не може да спроведе реформски процеси бидејќи е анти реформска, а нејзините кадри се соучесници кои го штитат криминалот и корупцијата.
2. Семејството Заеви преку државните институции и универзалниот снабдувач за електрична енергија испумпаа над 21 милион евра за 2 години институциите цела недела молчат.
3. Заштитен знак на Зоран Заев му е криминалот, аболициран политичар без кредибилитет и легитимитет кој ја донесе Македонија на дното со криминогени кадри не може да спроведе реформски процеси.
4. Криминогени кадри на СДСМ ја водат државата, Шилегов молчи конзументи на дрога вршат јавни функции и никој не превзема одговорност.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ