УЖИВАЈТЕ ВО ПОУКАТА ШТО ЌЕ ВИ ЈА УДОВОЛИ ГОРДОН ВО КРАТОК АНИМИРАН ФИЛМ КО ЌЕ ВЕ ВООДУШЕВИ

Кратка анимирана приказна за Гордон , кој се соочува со една преголема и тешка тајна. Наместо коса има змии на главата што имаат лоша навика да ги претвораат луѓето во камења. Па, дали ќе ја најде љубовта и дали ќе биде прифатен онаков каков што е , или ќе се соочува со голем хаос, погледнете и самите.

Постави одговор

Your email address will not be published.