Повторно ја крена Македонија на нозе: „К*pтони, кои сте вие да ја диkтиpaте цената на грозјето“ (видео)

Актерот Ненад Нацев повторно ја крена Македонија на нозе овој пат коментирајќи ја цената на грозјето. Тој ги повика лозарите да се обединaт сами да почнат од родот да произведуваат продукти и постави одлично прашање до како што вели фотеља мајсторите.

https://www.facebook.com/nenad.nacev.1/posts/10222014698611505