ВИДЕО: ДиЏеј Бабура Јуниор со нов хаус микс заедно со вилионистот Виктор Ангелов

Младиот познат ДиЏеј Бабура Јуниор деновиве сними одличен комерцијален хаус микс во присуство на виолина заедно со Виктор Ангелов.

Ова е уште еден доказ дека Бабура Џуниор, не прекинува да ги забавува луѓето во овие тешки времиња и да ги направи луѓето среќни.

Видеото е снимено на преубавиот Козјак.