Thursday, November 30, 2023
домаВЕСТИРетка можност за уживање, другарување и креативност на вашите најмили во Детското...

Ретка можност за уживање, другарување и креативност на вашите најмили во Детското одморалиште Радости во Охрид заедно со Менка Трајковска

Детското одморалиште Радости во Охрид ви нуди незаборавна забава, креативност и другарување на вас и вашите најмили. Детското одморалиште се наоѓа во населба Св.Стефан во Охрид, а за безбедноста и забавата на вашите деца ќе се грижи Менка Трајковска ( Дипломиран професор по одделенска настава).

Менка Трајковска – Дипломиран професор по одделенска настава 072-263-357

Освен деца ќе можат да се пријават и спортисти, возрасни лица или цела фамилија.

Сите заштитни мерки во борбата против коронавирусот ќе бидат спроведени.

Одберете еден од понудените термини и имајте заслужен одмор за само 6.000 денари.

За сите дополнителни информации можете да ја контактирате Менка Трајковска ( 072-263-357), креативна девојка која ќе ја поттикнува креативноста на вашите деца преку разни игри и забава, каде ќе развиваат чувство за тимска работа и вештини. Побрзајте

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде

последно додадени

последно коментирани