Диџеј Панчо: А ти Петре да си рушиш и реновираш можеш по дома универзална не е нит на мајка ти нит на татко ти, а уште помалце твое

Македонскиот пејач Владимир Блажев попознат како Диџеј Панчо преку статус на Фејсбук прашува дали ќе ја гушкаат Универзална сала или сите тие ги вработија во администрација и по функции па некако не им се гледа нит слуша?

-Абе ќе ја гушкате универзална или ве вработија во администрација и по функции па некако не ви се гледа нит слуша а 🤔
А ти Петре да си рушиш и реновираш можеш по дома ова не е нит на мајка ти нит на татко ти, а уште помалце твое. Не можеш да рушиш традиција, историја и симбол на еден град па и на државата, ама па што знаеш ти од уметност и традиција така да ништо ново за тебе 🤡🤮🤡🤮

УниверзалнаСалаСимбилНаСкопје, стои во неговиот пост на Фејсбук.

https://www.facebook.com/pancho.shortydnk/posts/10157514234422544