Видете како помина крштевањето на Жељко! (ФОТО)

Младата брачна двојка Вељко Ражнатовиќ и неговата сопруга Богдана, вчера, 12 јули 2020 го крстија својот првородениот син Жељко. Гордиот татко ја објави првата фотографија од неговиот наследник во прегратките на својот крстен кум на Инстаграм.

Веднаш потоа и пресреќната баба, балканската фолк мегаѕвезда Светлана Цеца ражнатовиќ сподели фотографија од тукуштокрстеното внуче на својот Инстаграм, а покрај неа го остави својот благослов до малиот Жељко:

Нашиот мал и сакан Жељко! Среќно крштевање! Секогаш биди среќен, здрав, сакан, успешен, да пораснеш во човек со благородно срце со кого ќе се гордееме!“ – напиша со восхит гордата баба по повод крштевката на своето прво внуче кое го наследи името на нејзиниот покоен сопруг, Жељко Ражнатовиќ