Трагедија во Украина, почина докторот на репрезентацијата од коронавирус

Антон Худаев, докторот на репрезентацијата на Украина почина на 48-годишна возраст како последица на коронавирусот.

Докторот на репрезентација за жал не го победил вирусот, бил вклучен на респиратори, но тоа за жал не помогнало.

Худаев од 2016 година беше дел од стручниот штаб на Украина.

https://www.facebook.com/uafukraine/posts/3387009834690590