Рашела Мизрахи годинава ја предводи коњаницата која што традиционално секоја година заминува кон Мечкин Камен

Пратеничката во Собранието од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Рашела Мизрахи, годинава ја предводи коњаницата којашто традиционално секоја година заминува кон Мечкин Камен за да учествува во прославата на празникот Илинден.

https://www.facebook.com/RaselaMizrahi/posts/187651649423425