Saturday, December 2, 2023
домаСПОРТСпортските терени изградени во минатото се гарант за исполнување на ветувањата во...

Спортските терени изградени во минатото се гарант за исполнување на ветувањата во новата програма.

Комисијата за спорт на ВМРО-ДПМНЕ, го посети Крушево каде што ги посетија игралиштата во Крушево.

Се обврзаа во новата влада за изградба на повеќе нови игралишта за деца, повеќенаменски терени и други спортски активности.

Средба со кандидатите за пратеници од Штип ИЕ 3Иван Јорданов и Никола Мицевски со спортисти испортски работници од…

Публикувахте от Комисија за спорт на ВМРО – ДПМНЕ в Събота, 4 юли 2020 г.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде

последно додадени

последно коментирани