Проф. д-р Иванка Василевскa: Да живее Република Македонија! Да живее ВМРО-ДПМНЕ! Исправи се Македонијо, победуваме!

Проф. д-р Иванка Василевска, професор на Правниот Факултет во Скопје и актуелен член на Извршниот Комитет на ВМРО – ДПМНЕ, а воедно и кандидат за пратеник во Изборната Единица 3 од редовите на ВМРО – ДПМНЕ, распали на својата фејсбук фан страна!!!
Таа им порача на членовите на СДСМ дека нема да ја поразат ако користат спинови и превртени тези – напротив, ја прават посилна!!!
Таа исто така им вети на своите следбеници и поддржувачи дека секоја точка и запирка од програмата за Обнова на Македонија ќе биде спроведена!!!
Но и дека ќе има одговорност за велепредавствата, за крадењето, за лажењето и за плачот на илјадници деца кои без причина ги осудија да бидат странци во својата сопствена држава!!!
„Да живее Република Македонија!
Да живее ВМРО-ДПМНЕ!
Исправи се Македонијо, победуваме!“ – се вели во крајот на постот на Проф. д-р Професор Василевска.
https://www.facebook.com/Vasilevska.Ivanka/posts/767907997288873