Ова е Васил Камчев од Кавадарци, координатор на стечајците револтиран од лагите на СДСМ

Ова е Васил Камчев од Кавадарци, координатор на стечајците. Васил раскажува како биле излажани за да излезат на протести во 2016 и што се лажно им било ветувано, стои во описот на видеото кое кружи на социјалните мрежи.

Камчев воедно е еден од оние кои револтирани од лагите на СДСМ, за кои како што вели се ненародна партија, ја запали партиската книшка.

https://www.facebook.com/socpravda/posts/477423229790272