Навивачите воодушевени: Еве како изгледа новиот дрес на Челзи (фото)

Челзи денес ги претстави домашните дресови за следната сезона.

„Најк“ подготви специјален син дрес со одредени детали и бело лого на спонзорот.

Телекомуникациската компанија „3“ ќе биде спонзор на Челзи, и нивното лого перфектно се вклопи во новиот дизајн на дресот.

За промоција на дресот Челзи направи видео од магичната приказна со девојчето Алиса, а во улога на раскажувач е популарниот Руд Гулит.