Sunday, December 10, 2023
домаВЕСТИИзборен поткуп во Ѓорче Петров, до кога мислат СДСМ дека ќе ги...

Изборен поткуп во Ѓорче Петров, до кога мислат СДСМ дека ќе ги поткупуваат и заплашуваат граѓаните !?

“Демократијата на дело” во Ѓорче Петров.
Ова е ул. Лука Геров во ромското маало во Ѓорче Петров каде е затекнат човек со име Небојша Красниќи (нема почитување приватност на лица кои вршат криминал) кој врши притисоци и нуди пари на граѓаните за да гласаат за владеачката партија.
Граѓаните од ова место со години апелираат да се санкционира овој човек кој ги тероризира и им се заканува со неговите контакти со “големи луѓе” од владата.
Зошто се понижуваат граѓаните до оваа мера !?
До кога мислите дека ќе ги поткупувате и заплашувате граѓаните !?

"Демократијата на дело" во Ѓорче Петров.Ова е ул. Лука Геров во ромското маало во Ѓорче Петров каде е затекнат човек со име Небојша Красниќи (нема почитување приватност на лица кои вршат криминал) кој врши притисоци и нуди пари на граѓаните за да гласаат за владеачката партија. Граѓаните од ова место со години апелираат да се санкционира овој човек кој ги тероризира и им се заканува со неговите контакти со "големи луѓе" од владата.Зошто се понижуваат граѓаните до оваа мера !?До кога мислите дека ќе ги поткупувате и заплашувате граѓаните !?Тој лош филм заврши. Сите граѓани безразлика дали се роми, бошњаци, срби, турци, власи, албанци или македонци не смее да бидат заплашувани и покупувани, туку согласно уставот да им се гарантира правото на фер и демократско изразување на нивната волја.Благодарност до МВР за брзата реакција и за санкционирањето на овој силеџија. Правдината мора да важи за сите !

Публикувахте от Ѓорче Петров в Петък, 10 юли 2020 г.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде

последно додадени

последно коментирани