Иванка Василевска: ВМРО-ДПМНЕ ќе ја исправи Македонија, ние нудиме издржана програма која што ќе донесе обнова!

Во посета на преубавото Берово Проф. д-р Иванка Василевскаво им порача на беровчани дека ВМРО-ДПМНЕ ќе ја исправи Македонија, ние нудиме издржана програма која што ќе донесе обнова!
Ги повикуваме сите да застанат рамо до рамо со нас за исправена, горда и обновена Македонија!

https://www.facebook.com/Vasilevska.Ivanka/videos/305958517242912/
Постави одговор

Your email address will not be published.