ВИДЕО: Исти луѓе, исти лаги

ВМРО-ДПМНЕ објави видео на кое се гледа дека Зоран Заев и други функционери на СДСМ лажно три години ветуваат изградба на нов клинички центар секоја година.

Ваквото ветување, кое СДСМ и Заев требаше досега да го реализираат, повторно се најде во новите ветувања со кои партијата ја бара довербата од граѓаните на овие избори.