(ВИДЕО) Дами и господа го имаме новото обиџуко Спасовски пак зборуваше на ромски јазик

Техничкиот премиер Оливер Спасовски, за време на посетата на Шуто Оризари, им се обрати на присутните на ромски јазик.

https://twitter.com/shekerbejbi/status/1281311029289529345
Постави одговор

Your email address will not be published.