АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Заминал по печурки и 12 дена е исчезнат 25-годишниот Димитар Мицкоски

Исчезнат е 25-годишниот Димитар Мицковски, а неговото семејство и блиски бараат помош.

Тие велат дека последно го виделе пред 12 дена, кога заминал да собира печурки.

Димитар е висок е околу 180 сантиметри, а кога заминал бил облечен во тегет тренерки и црно капче.

Други информации, од каде е момчето и каде собирал печурки не е наведено. Ако некој го видел или знае нешто веднаш да пријави во полиција.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=324327035252689&id=100030261851500
Постави одговор

Your email address will not be published.