Силјановска Давкова: Заев почна да снима акциони филмови за Дивиот запад, од типот „ Добар, грд, лош“

Заев тврди дека бил прв меѓу еднаквите во битката со режимот, попозната како Шарена револуција. Ако своите соборци ги нарекува шути и рогати, тој бил НАЈШУТИОТ и НАЈРОГАТАТИОТ меѓу нив! Сега ми е јасно зошто го предложија ВИКИНГОВ ОД ЈУГОВ, погрешно наречен СЕВЕР, за Нобелова награда за мир! Ама, ВИСТИНСКИТЕ СЕВЕРЊАЦИ го прочитаа. Како може Југ да биде Север?

По ова, Заев почна да снима акциони филмови за Дивиот запад, од типот „ Добар, грд, лош“. Мила и Димитров ги гледаат во изборен пар, од кола, а Рада ја коментира Заевата „неприкосновена“ популарност кај Северџаните, навестувајќи нови успешни улоги- бомби!, пишува во својата објава на Фејсбук носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ1 Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова.