Ранет припадник на затворската полиција во филмско грабнување на затвореник осуден за убиство

Неофицијално еден припадник на затворската полиција од КПУ Идризово е ранет доцна синоќа откако нивното возило било пресретнато и нападнато при транспорт на затвореник кој добивал лекарска помош, информира Телма.