СКСЗМ во рамките на настанот „Топ 100“ ги додели наградите за науспешните компании за 2022 година

Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија со одлична организација го заокружи престижниот настан Топ 100™ доделувајќи награди за најуспешните компании од претходната година.

Јас, како претседател на СКСЗМ, изразувам благодарност до сите вас кои не удостоивте со вашето присуство на Топ 100™ Гала настанот.

Активностите на СКСЗМ се наменети за членството и бизнисите воопшто, со цел да се пренесе пораката за единството на бизнис заедницата, како начин за остварување на нејзините интереси.