Пратеник на СДСМ во Собрание игра игри додека народот го плаќа за да работи

Додека пратничката на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова говореше во Собранието, пратеникот Дарко Каевски од СДСМ играше игри на мобилен телефон.

На вчерашната Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците во Собранието, пратеникот на СДСМ покажа непочитување кон дебатите, но и кон граѓаните кои го плаќаат за во тоа Собрание да работи.