Не е во ред да зае.аваме ментално растроен човек, oсобено ако е трајно неспособен за сè, освен да биде премиер на држава

Не е во ред да заебаваме ментално растроен човек, oсобено ако е трајно неспособен за се, освен да биде премиер на држава

„Не е во ред да зае.аваме ментално растроен човек. Особено ако е трајно неспособен за сè, освен да биде премиер на држава“, пишува актерот Сашо Тасевски на Фејсбук.

Понатаму во постот следи:

„Ете излезе на видело зошто и државата ни е растроена, а партијата на ментално растроениот премиер е трајно и крајно неспособна кога владее.
Ете зошто во таква држава што ја води ментално растроен премиер и трајно неспособна и растроена партија на власт, се носат растроени и шизофренија одлуки, се потпишуваат национални предавства, се побугарчува јазикот и историјата и државно се спонзорираат растроени сексуални идеологии и первертити.
Менталните растројства се темелот на оваа држава. Ментално растроените ни велат вака ќе правиме, а ние во хор: Важи, договорено.
Така менталното растројство станува заразно.
Само кога си ментално растроен си погоден за Калето да те турат премиер.
Ментално растроен или глупав ко тој пред него.
Или и двете“, пишува Тасевски.