Дурловски: Ова е МОБ кога имаше струја

По вчерашната објава дека е исклучена струјата во Македонската Опера и Балет заради неплатени сметки за електрична енергија, на фејсбук со свој статус се јави Маестро Дурловски:

„Ова е Македонската опера и балет кога имаше струја… 2016-17
Во една година имавме 8 премиери, 200 концерти и претстави, илјадници костими и милиони воздишки“, напиша тој.

https://www.facebook.com/igor.durlovski/videos/731093681321489/?t=2