ВМРО-ДПМНЕ: Го повикуваме Ковачевски да каже кого победил во Центар Жупа, кога имаше само еден кандидат?!

Го повикуваме Ковачевски да каже кого победил во Центар Жупа, кога имаше само еден кандидат?!, ова денеска преку соопштение до јавноста го истакнуваат од ВМРО-ДПМНЕ.

„Изборите успеаја само затоа што сограѓаните од дијаспората се во Македонија. Истовремено Ковачевски да каже кои се тие мрачни сили, и да не ја замајува јавноста со неговите лаги и обиди за прикажување на лажен триумфализам“, стои во нивното соопштение до јавноста.