Тасевски: И така немакедонци и предавници гласаа да им се сотре племето и семето на Македонците

Можно е да е слика од 1 лице

„И така немакедонци и предавници гласаа да им се сотре племето и семето на Македонците.

Што чекате бе вие Македонци од опозиција, од војска и од полиција?

Што чекате?

Боза и еклери од Апче?

Имате план Б?

Имате курац!!!

Го побудалевте народов, го пониживте и студено го турнавте на касапење во рацете на неговите непријатели и предавниците од СДС“, напиша на фејсбук актерот Сашо Тасевски.