Горан Ангелов го демантира Јакимовски: Каде беше досега да не спомнеш, сите имаме исти услови

Горан Ангелов кој е осуден на 12 години затворска казна за случувањата во Собранието на 27 април преку објава на Фејсбук го демантира претседателот на ГРОМ, Стевче Јакимовски.

-Не е вистина твоето тврдење! Сите осуденици имаме исти услови, исто сме третирани во зависност од однесувањето према куќниот ред! Кај беше досега да не спомнеш ако ти беше толку грижа! Мицковски имал и ќе има поддршка од мене ,јас сум ВМРО и не менувам партии, пишува Ангелов на Фејсбук.