ВИДЕО: Кој е тука премиер, а кој марионета? Ахмети му шепна на Ковачевски што да одговори!

Новинар го прашува Ковачевски како ќе функционира државата во оваа криза. Овој некомпетентен сам да одговори чека Али да му шепне “како до сега” и Ковачевски повторува “како до сега”!

Во 26 секунди се гледа еден марионета премиер, кој нема свој план и концепт за водење на државата во интерес на граѓаните!