Арбр Аеми од ДУИ физички нападна пратеник, власта губи контрола, насилие на Собранието

Поранешниот министер за образование на ДУИ и СДСМ необразовано физички се пресметува со колеги пратеници, демонстрира насилие

Вака се однесува претседателот на КЕП!

Понижување, насилство и навреди во Собрание! Македонија наместо Европа стана див запад со “каубоите” од власта!

https://www.youtube.com/watch?v=r_u-gS3KIMQ