Статус на денот: Враќање во 90те со СДС!

Враќање во 90те со СДС!

Нема гориво, нема струја, нема парно!!!

Ама битно радиодифузна не плаќаме!

Како беше она,,Срамота е луѓе, срамота е

“Епа СРАМОТА Е!!!

Нема опис за фотографијата.