Мицкоски: Нов ден, нов грабеж!

Можно е да е слика од 1 лице, стоење и костум

Нов ден, нов грабеж. Немаат план, го полнат буџетот со пари на народот за да делат тендери во четири очи и крадат.

Набргу ќе му се поклонат на народот, да не биде доцна…

Кој го потценува сопствениот народ, народ му се случува!

Можно е да е слика од текст кој вели „HamecTo y6лaжyBaHe Ha ueHoBHиoT woK HoBи woK ueHи HA ropиBaTa BERAPE/ ANTAP Aи3eл ropиBo eypoAи3eл 6‘Ð (A-e V) 10 MAPT 2022 9400 1NAFT 8550 2022 7500 2022 SHIPT 6300 6400 5600 4600 anpил 2020 anpил 2021 JYHи 2021 CEN 2021 фe6 2022 HaPT 2022 BEEAPE/RNTAP moTopeH 6eH3иH eypocynep 6‘Ð -95 10 MAPT 2022 9300 8950 NAPT MIPT 2022 2122 7550 7700 6700 5850 4800 anpил 2020 2021 anpил OKT 2021 HOE 2021 mapT 2022 Bmpo-AnmHe“