Мисајловски: Власта го одби предлогот на ВМРО-ДПМНЕ за намалување на акцизите за 50%

Владо Мисајловски: Караџовски само се дере по телевизии, Владата да ја  промени Комисијата

Денес власта го одби предлогот на ВМРО-ДПМНЕ за намалување на акцизите за 50%, со што ќе се намалеа цените на литар дизел за 9 денари и бензинот за 13 денари.

Уште еднаш се потврдува „грижата за граѓаните“!

https://www.facebook.com/misajlovskivlado