Изјава на Мицкоски пред семинарот „Целите на локалните лидери и употребата на социјалните медиуми”

Мицкоски: Победа и голема одговорност

Денес во хотел Хилтон се одржува вториот ден од семинарот „Целите на локалните лидери и употребата на социјалните медиуми” организиран од ВМРО-ДПМНЕ и Фондацијата Јарл Хјалмарсон од Шведска.

Пред почетокот на настанот изјава за медиуми даде Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ.