Во истиот ден кога Ковачевски порача рационално да се трошат парите на граѓаните, неговата влада продаде супер атрактивно земјиште по само 7 евра по м2

ВМРО-ДПМНЕ: Во истиот ден кога Ковачевски порача рационално да се трошат парите на граѓаните, неговата влада продаде атрактивно земјиште по 7 евра за м2

Во истиот ден кога Ковачевски порача рационално да се трошат парите на граѓаните, неговата влада продаде супер атрактивно земјиште по само 7 евра по м2 среде Скопје.

Рационално ли е да се продаде државно земјиште по 7 евра за метар квадратен каде станбен простор чини 2000 евра по м2. Ова ли е рационалното трошење на Ковачевски? Од СДСМ гледаме само рационално крадење.