Василевска: Собраниска реплика во поглед на несоборливите докази за корупцијата на судскиот систем

Иванка Василевскa | Facebook

Собраниска реплика во поглед на несоборливите докази за корупцијата на судскиот систем, а пред вистината и Боговите молчат, сем СДСМ кои сакаат да ни приредат впечаток како од холивудскиот блокбастер “Назад кон иднината”!