Стоилковски: Лекции од Заевизмот

Бујар Османи:

20/02/2019 “Македонија веќе нема отворени политички прашања и повторно го зазема централното место на Балканот”

21/02/2022 “Преку сеопфатен документ еднаш засекогаш ќе ги затвориме сите прашања со Бугарија”

#лекцииодзаевизмот

https://www.facebook.com/naum.stoilkovski

Постави одговор

Your email address will not be published.